Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta denunţă „o ticăloșie fără margini”

Modificările pe care Guvernul le-a adus miercuri Codului Fiscal nu sunt văzute cu ochi buni de fostul premier Victor Ponta. Deputatul nu a ratat ocazia să amintească de reducerile salariale pe care Traian Băsescu le-a făcut în vremea mandatului său, el fiind convins că după 1 ianuarie lucrurile nu vor merge bine atât pentru bugetari, cât și pentru angajații din mediul privat. Toată lumea a criticat măsurile pe care PSD le impune în economia românească de la începutul anului viitor, iar Ponta nu a avut nicio reținere în a-și critica foștii colegi pentru deciziile luate acum.

Dacă economia a început să crească în perioada în care el a fost în fruntea Guvernului, șansele ca lucrurile să meargă în aceeași direcție de acum încolo sunt reduse considerabil, e de părere deputatul de Gorj, un prim efect al măsurilor criticate acum și de Ponta fiind creșterea cursului leu/euro la cote istorice.

„Băsescu a tăiat salariile bugetarilor cu 25% - azi Dragnea le taie salariile bugetarilor și celor din privat cu 21%!!! Să nu mai spunem că mai rău nu se poate - ba se poate. Măsura prin care contribuțiile sociale trec în totalitate la angajat este cea mai de dreapta, neoliberală, antisocială și discriminatorie decizie luată în România după 1989 (nici PNȚCD, nici Guvernul PDL nu a gândit așa ceva) - o măsură care se va dovedi greu de aplicat și care va duce la creșterea inegalităților, o schimbare pe care nu a cerut-o nimeni din economie sau societate, luată la presiunea conducerii PSD (partid de stânga) împotriva opoziției sindicatelor, patronatelor, specialiștilor și chiar a presei !!!! De ce?!?? Doar pentru ca Dragnea și Vâlcov să facă o scamatorie fiscală prin care să spună bugetarilor că le dau 25% în plus la salariu. deși iau practic doar maxim 4% / și doar pentru că pe Dragnea & Co nu îi interesează milioanele de angajați din privat? Am muncit din greu toți românii în 2012-2016 să refacem economia țării după dezastrul din 2009-2011 și am reușit cu mari sacrificii. Să distrugi din nou economia și finanțele României în 2017 este o iresponsabilitate și o ticăloșie fără margini!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: