PNL: Suntem cea mai mare forță politică din Gorj. Reacție: Temperaturile le-au alterat mintea!

Politicienii de la PSD și PNL se bat cu pumnu-n piept că sunt cei mai buni de pe scena politică din Gorj. În timp ce social-democrații îi ironizează pe adversarii de la PNL, despre care spun că vor dispărea de pe harta județului, liberalii susțin că ei sunt cei mai puternici din județ pentru că au câștigat ambele municipii și mai multe orașe.

„Vă așteptați la ceva logic de la PSD? În județul Gorj, noi, Partidul Național Liberal, suntem principala forță politică, în momentul acesta, dacă analizați numărul de locuitori care sunt păstoriți de primari PNL. Avem o strategie și strategia noastră e bună. La alegerile locale viitoare intrăm cu cea mai mare șansă să câștigăm Consiliul Județean”, a fost mesajul lui Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj.

PSD: Forță cu 10%?

Replica celor de la PSD nu s-a lăsat așteptată prea mult. A fost la fel de „înțepătoare” ca a lui Vîlceanu: „Am crezut că a trecut perioada de vară în care temperaturile ridicate îți alterează mintea. Ținând cont de temperaturile de acum, trebuie să vină și ei cu picioarele pe pământ. Să realizeze faptul că nu reprezintă ei cea mai importantă forță politică din Gorj, cu zece procente. Nu este o forță. Devii un partid izolat atâta timp cât tu scazi în procente”, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, la Radio Târgu Jiu.

Obsesie pentru Primăria Târgu Jiu

„În ceea ce privește municipiile, da. Într-adevăr, cele două municipii sunt conduse de PNL, dar vom reuși să câștigăm și primăriile Motru și Târgu Jiu în 2020 în așa fel încât să le arătăm celor de la PNL că nu au cum să ajungă vreodată în Gorj o forță politică”, a conchis Bordușanu.

Vîlceanu a catalogat atitudinea PSD-iștilor ca fiind obsesie: „Eu mă așteptam ca ei să-și facă această obsesie. Această obsesie face rău locuitorilor din Târgu Jiu și din Motru. Au o nebunie și fac rău oamenilor”.

Vizualizări: 1,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: