Belgher, condamnat definitiv

Leonida Belgher, consilier local în comuna gorjeană Alimpești, a fost condamnat joi definitiv într-un proces în care a fost acuzat de conducere fără permis. Chiar dacă la prima instanță a fost achitat, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, plus interdicția de a conduce anumite categorii de autovehicule, atât pe perioada pedepsei, cât și trei ani după aceea.

Belgher a spus că nu este vinovat. “Acum patru ani mă duceam acasă cu șoferul și cu nevastă-sa. Am ieșit de la emisiune și ne duceam la un chef. Poliția ne-a tras pe dreapta și a făcut semn șoferului să iasă din mașină, dar am ieșit eu din spate, pentru că era mașina mea și știam că nu am asigurare. Polițistul a considerat că am condus eu, dar nu e adevărat. Am avut martori, că mai erau doi colegi și în mașina din spate”, susține Belgher, extrem de afectat de faptul că nu mai poate conduce atâția ani.

Judecătorii au dispus ca, pe parcursul termenului de supraveghere, Belgher să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile în cadrul în cadrul Primăriei comunei Alimpeşti sau în cadrul Şcolii gimnaziale Alimpeşti. Sentința pronunțată în 13 iunie este definitivă.

Vizualizări: 13,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: