Belgher explică de ce îl susţine pe Romanescu: Nu a furat cu ei!

Leonida Belgher este consilier local la Alimpeşti din partea PMP, dar în acelaşi timp unul dintre cei mai vocali susţinători ai primarului liberal de la Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Belgher spune că este alături de Romanescu pentru că acesta nu a furat. Acesta s-a deranjat de o postare pe pagina de socializare, potrivit căreia principalii susţinători ai lui Romanescu ar avea probleme penale. Belgher recunoaşte că are o condamnare, dar nu pentru că ar fi furat, ca alţii, ci pentru că şi-a demolat propriul gard.

Reporter: Sunteţi de la Partidul Mişcarea Populară, de ce îl susţineţi pe liberalul Romanescu?

Leonida Belgher: După 28 de ani a venit un om corect la Primăria Târgu Jiu. Un om cinstit, un om dintr-o familie bună, dar înconjurat de tot felul de oameni. Aia da problemă! Săracul de el, nu ştie cum să mai facă, cum să se strecoare printre ei. De asta zic că trebuie susţinut omul ăsta, este spre binele copiilor noştri, înţelegeţi? El nu participă la furat cu ei, clar. S-a delimitat total de ei şi asta trebuie să înţeleagă cetăţenii din municipiul Târgu Jiu.

Rep.: Spuneţi că oamenii din Primăria Târgu Jiu fură?

L.B.: Să vă uitaţi la toţi bugetarii din primăria aia, ce vile au, ce vile somptuoase au. Cum le-au făcut cu salariul de bugetar? Orice chior vede lucrurile astea.

Rep.: I se reproşează primarului că este susţinut de persoane cu probleme penale, printre care şi dumneavoastră.

L.B.: Încă o dată o spun, pentru toată lumea. Eu nu am furat nimic. Din păcate nişte coji ale societăţii, doi procurori şi un judecător, pe care bunul Dumnezeu îi va pedepsi... Am avut un gard pus sub sechestru. Poliţia, şeful de post din Bumbeşti Piţic de atunci, domnul Drăghici Sergiu, m-a pus să îl demolez. Eu nu am vrut să îl demolez, am zis apoi: dacă mi-au luat casa, să ia şi gardul! Mă cramponez de un gard? În final, m-am apucat să îl demolez. Acelaşi şef de post, după ce am demolat vreo 30 de metri din el, gard din ăsta făcut în 62, din scândură, a venit la mine şi a spus: Belghere, nu mai demola, că e sub sechestru. Şi tot acest şef de post m-a pus să îl depozitez acasă şi am fost condamnat 1 an şi două luni cu suspendare. Pentru ce? Asta e întrebarea.

Rep.: Cine vrea să vă denigreze?

L.B.: Toate gunoaiele astea care au furat judeţul, vor să mă reducă la tăcere. Tot ăştia de la PSD, dar nu vreau să mai dau nume, că mă poate da în judecată şi am destule pe capul meu şi nu vreau să-mi mai fac bube.

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: