Belgher: Fac greva foamei până mor

Consilierul local al PMP din comuna gorjeană Alimpești, Leonida Belgher, a anunțat că va intra miercuri în greva foamei în fața Consiliului Superior al Magistraturii, pe termen nelimitat. Asta după ce Belgher a fost condamnat definitiv pentru conducere fără permis. Alesul local spune că nu era el la volan, dar a fost condamnat fără probe.

“Nu vreau să îmi păteze demnitatea mea niște criminali nenorociți. Nu vreau să mor pătat de niște nenorociți ordinari”, a spus Belgher făcând referire la mafia din justiție.

Protestul lui Belgher va începe miercuri în fața CSM. Acesta spune că protestează până moare. “Să revizuiască hotărârea, asta vreau”, a spus Belgher.

Leonida Belgher a fost condamnat joi, 13 iunie, într-un proces în care a fost acuzat de conducere fără permis. Chiar dacă la prima instanță a fost achitat, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare, plus interdicția de a conduce anumite categorii de autovehicule, atât pe perioada pedepsei, cât și trei ani după aceea. (R.S.)

Vizualizări: 4,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: