Belgher vrea deputat: Ce rău am făcut eu judeţului?

Leonida Belgher vrea în Parlament. În prezent consilier local la Alimpeşti, Belgher ţinteşte un loc de deputat. Vrea să candideze independent şi este convins că va strânge mai multe voturi decât Ion Călinoiu.

Belgher vrea să strângă semnături pentru a candida ca independent la alegerile parlamentare din 2020. Consilierul local de la PMP susţine că doar din această postură ar putea să ajute comunitatea din care provine. „Parlamentarii, în momentul când ajung acolo, uită de bieţii oameni. Eu, de când sunt consilier, am uitat vreodată de oamenii pe care îi reprezint? Niciodată! Şi m-am luptat cu golanii ăştia care au dărâmat judeţul. Dacă aici nu am niciun spor... Mă zbat de atâţia ani şi nu pot să rezolv nimic. Cine mă ia în seamă? Mă gândesc că poate la un eşalon superior, poate sunt luat în seamă. Dacă aş mai găsi doi, trei oameni ca mine să folosim viaţa asta pentru semenii noştri, nu să ne îmbogăţim şi să furăm”, a declarat Belgher.

Mai mult, consilierul local este sigur că va avea suficientă susţinere. Crede chiar că va obţine mai multe voturi decât fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, care a candidat ca independent în 2016, şi care a strâns doar trei mii de voturi. „Ion Călinoiu se compară cu mine? Să fim serioşi! Eu n-am participat la dezastrul judeţului Gorj. 100% am şanse mai mari. Păi, ce rău am făcut eu judeţului? Am luat eu vreo decizie împotriva bieţilor oameni? Niciodată! Singura chestie pe care am zis-o, şi vă spun din suflet că mi-o asum, e că cei care şi-au vândut voturile pe bani, ăia nu sunt oamenii. Ăia nu s-au gândit niciodată la viitorul copiilor lor. Când iau 50 de lei de la unul, ăla fură tot mandatul ca să-şi recupereze banii, dar ăştia nu gândesc. Ăştia sunt animale, nu gândesc”, a încheiat Leonida Belgher.

Vizualizări: 1,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: