Benegui, din nou 24 de ore după gratii!

Face cum face și reușește să se aleagă cu o pereche de cătușe la mâini atunci când îi e lumea mai dragă. Marius Benegui nu a avut ieri o zi de marți, 13, cu prea mult noroc, pentru că polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar azi-noapte omul de afaceri a dormit în celula IPJ Gorj.

Benegui este anchetat pentru un scandal pe care l-ar fi produs cu vreo două luni în urmă, la mijlocul lunii martie, primele informații din dosar arătând că, atunci, Benegui l-a bătut pe un bărbat care s-a dovedit ulterior a fi prieten al fostei sale soții. Sămânța de scandal a reprezentat-o un telefon pe care el îl făcuse cadou fiicei sale din prima căsătorie, numai că aparatul s-a stricat și a fost dus la reparat la cel care a fost luat apoi la bătaie pe motiv că se atinsese de cadoul respectiv.

Marius Benegui este anchetat pentru lovire și alte violențe, dar el nu e la prima belea de acest gen. În urmă cu un an și ceva el a ajuns pentru alte 24 de ore și în arestul IPJ Argeș, după ce o fostă parteneră de-a sa de afaceri l-a reclamat pentru tâlhărie. Cei doi s-au întâlnit pe stradă, Benegui și-a adus aminte de datorii mai vechi, iar discuția a degenerat, el ajungând să îi smulgă femeii poșeta din mână, fiind suficient ca ea să poată chema Poliția. Procesul dintre cei doi e pe rolul instanțelor din Argeș, partea frumoasă a poveștii fiind aceea că, de Revelion, Benegui s-a căsătorit cu „victima”, procesul rămânând, practic, fără obiect. Monica și Marius Benegui au acum de trecut peste un nou hop în viața lor de cuplu, omul de afaceri urmând să afle azi dacă anchetatorii vor cere și arestarea sa preventivă sau îl vor cerceta pe mai departe în libertate, dar, eventual, cu anumite restricții.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: