Beşliu îşi doreşte să facă performanţă şi la seniori

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu a încheiat junioratul şi va concura de acum în campionatele de seniori, unde îşi doreşte să aibă rezultate la fel de bune. Sportivul gorjean are dublă legitimare la CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, fiind pregătit de antrenorii Mădălin Gorjeanu și Ștefan Tănase.

Alexandru Beşliu a fost convocat recent, în premieră, pentru un stagiu de pregătire cu lotul național de seniori. Fostul junior a vorbit pentru site-ul CSM despre modul în care a primit vestea convocării și ce înseamnă acest lucru pentru cariera lui viitoare.

„E un cadou minunat de sărbători convocarea aceasta. Sunt bucuros că cei din conducerea federației au considerat că merit să fac parte din lotul național de seniori. Am așteptat această convocare și iată că a și venit, iar acum sunt nespus de fericit și nerăbdător să încep anul cu forțe noi”, a mărturisit sportivul care a vorbit şi despre acțiunile lotului național: „Merg la lot cu gândul de a rămâne în lot și de ai face pe cei care se ocupă de pregătirea lotului să nu regrete că m-au ales, pentru că este un pas mare pentru cariera mea și spre marea performanță”.  Pentru Beşliu anul 2021 a fost unul cu momente bune, dar și mai puțin bune, dar în general a fost un an bun după părerea acestuia.  În ceea ce priveşte noul an Beşliu a mai precizat că vrea să se axeze mult mai mult spre a face performanță la seniori.

Lotul național de lupte va intra în cantonament la Cheile Grădiștei în perioada 9-23 ianuarie.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: