Gorjeanul Dragoş Săulescu a ajuns la CSM Deva

Unul dintre fotbaliştii gorjeni de mare succes în ultimi ani a ajuns recent sub comanda unui antrenor gorjean, la CSM Deva. Dragoş Săulescu, care a evoluat în ultimul an la Gilortul Târgu Cărbuneşti, a semnat cu echipa din Deva, unde va lucra cu Dorian Gugu.

Ștefan Nanu şi Dorian Gugu au perfectat primele transferuri de la CSM Deva din această iarnă. Aflată în serie cu Pandurii, CSM Deva este mai activă decât gorjenii pe piaţa transferurilor şi a adus deja doi jucători, un atacant și un mijlocaș, care au jucat tot în Liga 3 în prima parte a sezonului. Este vorba de Dragoș Săulescu și de Alexandru Avramovici, deja prezentați oficial de clubul din Deva.

Dragoș Săulescu a evoluat ultima dată la Gilortul Târgu Cărbunești, iar în trecut a mai jucat, printre altele, la CSM Reșița și Poli Timișoara. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul are peste 40 de meciuri la nivelul Ligii a 2-a iar vara trecută ar fi fost tentat să aleagă să joace la Pandurii. ”Bun venit, Săulescu Dragoş! Al doilea transfer al iernii pentru echipa noastră. CSM Deva a ajuns la o înțelegere cu mijlocașul de 29 de ani Săulescu Dragoș, cu care s-a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an și șase luni”, a informat formația de pe locul 2 din Seria 7 a Ligii 3.

În ciuda acestor mutări, CSM Deva nu a anunţat că ar vrea promovarea ci își dorește să formeze o echipă competitivă pentru sezonul următor.

Finalul de an o găsește pe CSM Deva pe locul secund în serie, la 12 puncte de liderul CSM Reșița. În intervalul celor 15 runde disputate până acum, formația lui Fane Nanu a înregistrat 10 victorii, un egal și patru înfrângeri. Imediat sub formația din Deva se află Pandurii Târgu Jiu, cu 27 de puncte, şi cu obiectiv de promovare.

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: