Bilanț pozitiv la Memorialul Marian Cincă de la Râmnicu Vâlcea

Grupele de juniori 2011și 2012 de la CSM Târgu Jiu, pregătite de Mario Găman și Bobi Staicu, au participat la Memorialul Marian Cincă de la Râmnicu Vâlcea. Cele două grupe au încheiat cu un bilanț foarte bun prima competiție din acest an. 

Orașul Râmnicu Vâlcea a fost timp de trei zile, în perioada 23-25 februarie, gazda unui puternic turneu de jocuri amicale rezervat grupelor de vârstă 2011 și 2012, la care au participat peste 20 de echipe din toată țara la aceste categorii de vârstă. Printre cluburile care au fost invitate la Memorialul Marian Cincă s-a numărat și CSM Târgu Jiu, a informat csmtargujiu.ro.

La categoria de vârstă 2011, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa B, alături de SCM Râmnicu Vâlcea, Alma Sibiu, Steagu Roșu Brașov și Ajax Noua Generație București. 

„Băieții lui Mario Găman și Bobi Staicu au început turneul cu o victorie concludentă în fața gazdelor de la SCM Râmnicu Vâlcea, scor 4-1. Debutul bun de turneu a fost dublat de o victorie categorică și în fața bucureștenilor de la Ajax Noua Generație, scor 5-1. Gorjenii s-au întrebuințat serios pentru victoria cu Steagu Roșu Brașov, la capătul unui meci echilibrat, dar cu un plus pentru formația gorjeană, care s-a impus în cele din urmă cu 1-0. La fel de echilibrată a fost și ultima partidă din grupă, cu Alma Sibiu. De această dată, câștig de cauză au avut sibienii, care s-au impus la limită, scor 1-0. CSM Târgu Jiu a terminat grupa pe locul 2, la egalitate de puncte cu Alma Sibiu, care a avut avantajul meciului direct și a terminat grupa pe primul loc. Astfel, CSM Târgu Jiu a jucat finala mică a turneului, acolo unde a dat peste Oltenia Râmnicu Vâlcea, care a venit din Grupa A. CSM Târgu Jiu s-a dovedit a fi echipa mai bună. Băieții lui Mario Găman și Bobi Staicu au dominat categoric meciul și s-au impus cu 4-0”, a informat oficial clubul primăriei. Acesta a fost primul turneu la care Grupa 2011 CSM Târgu Jiu a participat în formatul 11 contra11. CSM Târgu Jiu a terminat turneul pe locul 3, cu un bilanț excelent, 4 victorii și o înfrângere.

LOT CSM TÂRGU JIU 2011: David Bucă, Sebastian Folcuț, Tudor Grecu, Mario Gureanu, Gabriel Hodoiu, Cristian Hodoiu, Gabriel Ilinca, Ianis Lunceanu, Radu Lumezeanu, Rareș Motorga, Robert Neamțu, Andrei Pop, Ștefan Popescu, Radu Ciurea Predescu, Ianis Sandu, Radu Teodorescu, Gabriel Truță, Robert Iriza, Radu Flițan.

La categoria de vârstă 2012, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa D, alături de Petrolul Ploiești Galben, Oltenia Râmnicu Vâlcea și Young Steaua Alexandria Albastru. La categoria de vârstă 2012 s-a jucat în formatul 9 contra 9.

"Băieții lui Mario Găman și Bobi Staicu au început și ei foarte bine turneul, cu o victorie în fața gazdelor de la Oltenia Râmnicu Vâlcea, scor 3-1. Meciul doi a fost unul foarte echilibrat, terminat la egalitate, scor 0-0, cu Young Steaua Alexandria Albastru. În ultima partidă din grupă, gorjenii s-au dezlănțuit în meciul cu Petrolul Ploiești Galben. A fost 7-0 pentru CSM Târgu Jiu, care a terminat Grupa D pe primul loc. În sferturile de finală ale turneului, CSM Târgu Jiu a dat peste Progresul Spartac. La capătul unui meci echilibrat, gorjenii s-au impus cu 1-0 și s-au calificat în semifinale.  În semifinale, CSM Târgu Jiu s-a confruntat cu CSS Râmnicu Vâlcea. Băieții lui Mario Găman și Bobi Staicu au început bine partida și-au condus cu 2-0 pe tabelă. Gorjenii s-au văzut însă egalați pe final de meci. Partida a ajuns la loviturile de la 11 metri, acolo unde vâlcenii s-au impus cu 6-5. În finala mică, CSM Târgu Jiu s-a confruntat, din nou, cu Young Steaua Alexandria Albastru. Gorjenii au condus cu 1-0, dar echipa din Alexandria a revenit pe final de meci și s-a impus cu 2-1. CSM Târgu Jiu a terminat turneul pe locul 4, cu un bilanț pozitiv. Băieții lui Mario Găman au înregistrat 3 victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere", se arată în comunicatul clubului.

LOT CSM TÂRGU JIU 2012: Mihnea Anghel, Eduard Belgiu, Denis Ciulavu, Nicolas Chirțibuș, Jayden Covercă, Rareș Dănescu, Rareș Dobre, Ianis Fîciu, Raul Grindeanu, Mihai Iordache, David Neamțu, Alexandru Neferu, Sebastian Nicolcescu, Mauritzyio Pană, Radu Popescu, Denis Râcu, Casian Schinteie, Sebastian Stoenescu, Robert Țacu, Alberto Iriza, Rareș Luță, Codrin Cinciulescu, Andrei Dinu, Rareș Motorga, Patrick Voicu.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: