Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bilanţul CE Oltenia la şase săptămâni

Într-un comunicat de presă remis presei pe 16 iulie, Complexul Energetic Oltenia anunţă că în primele sase saptamani de la infiintare, compania a inregistrat o cantitate de energie produsa de peste 2100 GWh, din care peste 1900 GWh au fost livrati in sistem, respectiv 19% pe PZU, 30% pe piata reglementata, iar diferenta de 51% in piaţa liberă. De asemenea, CE Oltenia a încheiat 20 de contracte noi pe pietele centralizate OPCOM. „În perioada in care Unitatea 1 de la Cernavoda a fost oprita, centralele aferente CE Oltenia au functionat la capacitate maxima, respectiv : Sucursala Electrocentrale Turceni cu 4 grupuri de 330 MW; Sucursala Electrocentrale Rovinari cu 4 grupuri de 330 MW; Uzina Isalnita cu 1 grup de 315 MW; Uzina Craiova II cu 2 grupuri de 150 MW“, se arată în comunicatul de presă.

Sucursala Divizia Miniera a livrat 3 milioane tone carbune pentru centralele proprii si 670 mii tone carbune pentru terti (CET Halanga, CET Govora, CET Arad).

CE Oltenia asigura peste 30% din piata de energie la nivel national. (M.B.)

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: