Bilanțul lui Ponta după alegeri: Încă un dezastru pentru Dragnea

Singurul candidat pe care proaspătul partid al lui Victor Ponta l-a avut în alegerile parțiale de duminică a reuşit să obțină un onorant loc 3 la Deva, bătălia pentru această primărie fiind câştigată de liberali. Candidatul PSD s-a clasat abia pe locul 2, la o diferență mare de scor, ceea ce l-a determinat pe deputatul de Gorj să comenteze în termeni critici la adresa lui Liviu Dragnea.

În timp ce primarul liberal al Devei a câştigat cu peste 40% din voturi, cel al PSD a obținut abia 24%, în timp ce un medic susținut de Pro România, partidul lui Ponta, s-a situat pe poziția a treia, cu 13%. Deputatul aminteşte că în vară PSD a mai avut parte de un astfel de dezastru în bătălia pentru Primăria Târgu Jiu, iar acum eşecul de la Deva este cu atât mai mare cu cât candidatul de acolo al social-democraților a avut parte de tot sprijinul posibil pe care îl putea primi din partea partidului. Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose au făcut poteci la Deva pentru a-l susține pe Petre Mărginean, dar alegătorii nu s-au mai lăsat păcăliți de promisiunile acestora, ceea ce lui Ponta i-a dat din nou apă la moară în disputa pe care o are cu foştii săi colegi, cărora le spune de mult timp că nu se află pe un drum bun.

„Pentru PSD este o ruşine pe care o regret - dar absolut normală după ce au pățit acelaşi lucru la alegerile recente pentru Primăria Târgu-Jiu. Liviu Dragnea a impus peste capul organizației locale un candidat traseist şi trădător venit în ultimul moment la PSD după ce candidase şi pierduse în 2016 din partea PNL / după care în ziua alegerilor a plecat la shopping la Viena în semn de batjocură totală la adresa pesediştilor din Deva care încercau să scoată oamenii la vot. În stilul practicat în mod tradițional de Dragnea, Stănescu şi alți baroni din «Cartel», campania s-a bazat pe voturi cumpărate, manipulate sau obținute în mod mecanic doar pentru că pe buletinul de vot scrie «PSD» / ca şi la Târgu-Jiu a fost o iluzie care s-a terminat prost. După ce ai pus un candidat care este proprietarul Antena 1 Deva, după ce ai dus în oraş în 2 săptămâni Preşedintele PSD, prim-ministrul şi jumătate din Guvern plus Primarul General al Bucureştiului, după ce ai făcut milioane de promisiuni, ai cheltuit o mulțime de bani şi ai folosit toate instituțiile publice locale şi deconcentrate să reuşeşti să convingi doar 5.000 de oameni să te voteze, este un dezastru pe care degeaba îl cosmetizezi. Suntem la mai puțin de 1 an de la alegerile parlamentare din Decembrie 2016 şi acum Dragnea poate să vadă din nou care este adevărata lui valoare electorală în afara Teleormanului / dacă PSD rămâne sub controlul «Cartelului» ce credeți că va face la viitoarele alegeri din 2020??? (Nu vorbesc de prezidențiale pentru că acolo blatul este deja făcut şi PSD va avea un candidat «de formă» care să îl încurce pe Tăriceanu)!”, a comentat Ponta pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: