Bilete de tratament balnear pentru pensionari

Pentru seria nr.3/2024 s-au primit biletele de tratament balnear  cu data de începere a sejurului în perioada 22 – 25 martie 2024. Pentru această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 58 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din subordinea  Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA, astfel: – 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Geoagiu, Moneasa, Olanesti, Pucioasa.  

Din cele 58 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 34 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament balnear este de 16 zile, iar titularul are obligația să se prezinte în stațiune la data înscisă pe bilet. 

Toate biletele nevalorificate până în data de 15 martie 2024, ora 13:30, vor fi redistribuite începând cu data de 18 februarie 2024, ora 8:30, până inclusiv în momentul începerii sejurului.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

                                                       

Vizualizări: 8,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: