Bîrcă: Eu voi cere excluderea lui Toader Pasti

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, a spus că va cere excluderea lui Cristian Toader Pasti din PSD. Toader Pasti este consilierul local din Târgu Jiu care a spus că Dragnea ar trebui să demisioneze după noua condamnare primită. Imediat după această declaraţie, preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a anunţat că îl va pune pe Toader Pasti în discuţia partidului.

Declaraţia lui Cristian Toader Pasti a fost preluată de toată presa centrală. Acesta a spus că nu crede că imaginea PSD va avea de suferit după condamnarea lui Dragnea, dar că i se pare normal ca acesta să demisioneze până la finalizarea procesului, aşa cum a făcut şi Victor Ponta.

Primarul din Turburea se pronunţă în mod categoric pentru excluderea lui Toader Pasti din PSD, pe motiv că acesta nu ar fi la prima abatere. „Trebuie luată neapărat o măsură, pentru că nu este prima oară când greşeşte. Noi ne spălăm rufele în interiorul partidului. Eu îi voi cere demisia din cauza atitudinii pe care o are. Îi vor cere excluderea”, a spus Ion Bîrcă. Primarul PSD din Turburea a spus că Liviu Dragnea este condamnat politic. „Partidul ăsta l-a cam ţinut la umbră pe Toader Pasti, iar când te ţine partidul, ţi se pare că cine ştie cine eşti. Nu este nimeni, că dacă era cineva, era primar acum la Cărbuneşti”, a mai spus Bîrcă. Primarul din Turburea a spus că oamenii trebuie ajutaţi la greu, nu loviţi, iar Liviu Dragnea suferă şi ca să le fie altora bine.

Cristian Toader Pasti a spus că va accepta orice sancţiune pe care o va primi şi că nu o va contesta. „Mă aştept la orice. Când vrei să fii un om vertical, îţi asumi şi lucrurile astea. Sunt pregătit pentru orice variantă”, a spus Toader Pasti.

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: