Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iriza vrea demisia lui Boza. „Minte prea mult”

Senatorul recent demisionat din ALDE, Scarlat Iriza, cere nu doar demisia ministrului Energiei, Anton Anton, ci şi pe cea a managerului CE Oltenia, Sorinel Boza. Nu este clar pe ce se bazează schimbarea de atitudine a lui Iriza, care până acum câteva zile era un susţinător al lui Boza.

Iriza spune acum că nu ar fi o pierdere plecarea lui Boza de la conducerea Complexului Energetic Oltenia. „Chiar aş vrea să plece ieri. (...) Boza ameninţă de un an că îşi dă demisia. Şi-a mai dat-o de patru-cinci ori, dar nu ştiaţi dumneavoastră. Eu luni o să fac un raport detaliat şi o să cer la ministru demisia lui Boza”, a spus Iriza la Radio Infinit. „Eu sunt foarte supărat pe Boza, pentru că minte prea mult şi nu este stabil în conducere”, a mai spus senatorul Iriza. (A.A.)

Vizualizări: 1,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: