Filme cu mafioţi în Primăria Târgu Jiu

Consilierul local Eduard Lădaru susţine că a asistat la ameninţări ca în filmele cu mafioţi chiar în biroul viceprimarului din Târgu Jiu, Adrian Tudor. Lădaru susţine că viceprimarul a fost ameninţat de juristă şi de soţul acesteia. Adrian Tudor nu a comentat prea mult incidentul, dar a depus plângere la poliţie.

Lădaru a povestit la Radio Infinit scena care i s-a părut desprinsă dintr-un film. „Eram acolo, în birou, stăteam pe scaun, discutam cu viceprimarul Tudor după şedinţă, de fapt după scandalul făcut de gaşca primarului. Dintr-o dată ne trezim că intră pe uşă, ca în filmele acelea cu interlopi, cu mafioţi, intră pe uşă doamna Piţu cu soţul. Se plimbau pe acolo cu un aer de superioritate, ca în filmele cu mafioţi. M-am uitat la Adi Tudor, Adi Tudor s-a uitat la mine şi le-a spus: ieşi, bă, afară. Ieşiţi afară în acest moment, că dacă nu, chem poliţia”.

Într-un final, viceprimarul i-a cerut secretarei să cheme poliţia. „A fost şocantă modalitatea lor de comportare, eu aşa ceva nu am văzut decât în filmele cu mafioţi. Am fost realmente şocat”, a mai spus Lădaru, care este dispus să depună mărturie la poliţie.

Consilierul local liberal Mihai Paraschiv a spus că i se pare penibil să fie depuse plângeri penale pentru astfel de întâmplări. (A.A.)

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: