Un lider PSD cere demisia lui Dragnea. Cârciumaru: „Este ilogic”

Cristian Toader Pasti riscă să fie exclus din PSD, după ce a spus că ar fi mai bine pentru partid dacă Liviu Dragnea ar demisiona. Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunţat că Toader Pasti va fi pus în discuţia organizaţiei PSD Târgu Jiu, din care face parte. „Este ilogic să emiţi o părere personală în spaţiul public, atâta timp cât eşti înregimentat politic”, susţine senatorul Cârciumaru.

Cristian Toader Pasti, consilier local la Târgu Jiu din partea PSD, va fi pus în discuţia partidului, după ce a spus la un post de radio că Liviu Dragnea ar trebui să îşi dea demisia după condamnarea cu executare primită joi în primă instanţă. „Eu, dacă mă întrebaţi pe mine personal, cred că Liviu Dragnea ar trebui să îşi dea demisia. Ce gândesc alţii, e treaba lor, eu nu pot să vorbesc pentru alţii. Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Eu cred că ar fi mult mai bine, pentru că şi Victor Ponta, când a fost trimis în judecată, şi-a dat demisia şi din funcţia de prim-ministru, şi din funcţia de preşedinte de partid”, a spus Cristian Toader Pasti, precizând că PSD are mulţi oameni capabili care să îi ia locul lui Dragnea şi care nici nu au probleme cu justiţia.

PSD Gorj a reacţionat după declaraţiile lui Toader Pasti de la Radio Infinit, într-un comunicat semnat de preşedintele Florin Cârciumaru: „Partidul Social Democrat traversează o perioadă în care unitatea este cuvântul de ordine. Comitetul Executiv Naţional, de ieri, a arătat că membrii formaţiunii noastre politice au strâns rândurile în jurul preşedintelui Liviu Dragnea. Ieşirea publică a domnului Cristian Pasti Toader este una nefericită şi nepotrivită. Este ilogic să emiţi o părere personală în spaţiul public, atâta timp cât eşti înregimentat politic şi, mai mult decât atât, eşti consilier local, pus pe listă de către Partidul Social Democrat”.

Mai mult, PSD anunţă că va lua măsuri cu consilierul local. „Astfel de atitudini nu mai sunt agreate de către conducerea PSD Gorj, motiv pentru care domnul Cristian Pasti Toader va fi pus în discuţie în următorul Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu Jiu”, se arată în comunicatul PSD.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: