Biro: Stadionul din Târgu Jiu este o bază supersonică

Fostul arbitru FIFA, Iosif Biro, a vorbit despre planurile pe care le are ca director sportiv la Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Biro a fost impresionat de noul stadion, care nu este încă finalizat.

Noul director sportiv al echipei Pandurii Târgu Jiu a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM despre ultimele pregătiri ale grupării gorjene pentru noul sezon al Ligii a II-a, care va debuta peste două săptămâni. „Am fost rugat de un vechi prieten să vin la Târgu Jiu, să ajut echipa. Sper să şi reuşesc. Echipa a traversat momente delicate în sezonul trecut, ştiu că vor greutăţi în continuare, dar vrem să facem din Pandurii un club stabil. Până începe campionatul, sperăm să completăm lotul. Sperăm să păstrăm aceşti tineri jucători la Târgu Jiu, dar şi să mai aducem câţiva jucători experimentaţi, cu meciuri în Liga a II-a”, a declarat Iosif Biro, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Biro a fost impresionat de stadionul din Târgu Jiu. „Stadionul din Târgu Jiu arată extraordinar, este o bază supersonică. Se va mai construi şi un hotel acolo. Noi vom dori să jucăm la Târgu Jiu, pe teren sintetic, în incinta bazei. Stadionul este gata în proporţie de 90 la sută”, a spus directorul sportiv de la Pandurii.

Pandurii va juca primul meci al sezonului în deplasare, la Bacău. „Aerostar Bacău este o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun. Vor fi meciuri bune în Liga a II-a, au promovat echipe de tradiţie, plus cele care deja erau aici”, a declarat Iosif Biro.

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: