Suporterii ies în stradă. Protest pentru stadion!

Suporterii echipei de fotbal Pandurii din Târgu Jiu anunță un protest pentru data de 28 iulie, ca urmare a minciunilor repetate ale autorităților cum că stadionul care a înghițit deja 20 de milioane de euro va fi pus în funcțiune. 

Pagina Suporterilor Gorjeni a organizat un eveniment pe facebook în acest sens. "Stadionul Tudor Vladimirescu trebuie terminat. Autorităţile locale de la noi ne mint mereu și ne dau termene peste termene. Trebuie să facem ceva. Echipa noastră trebuie să revină acasă pe stadionul unde a scris ISTORIE!", arată organizatorii.

Cătălin Ionuț Găvan, iniţiatorul protestului, a spus că va cere aprobare de la primărie pentru protest. Deputatul PSD, Mihai Weber, susţine că cel mai târziu pe 30 septembrie va fi tăiată panglica la stadion, un termen imposibil de onorat, câtă vreme nici măcar nu au fost alocaţi banii. Dacă banii ar fi alocaţi azi, ar dura câteva săptămâni doar organizarea licitaţiei şi încă trei luni executarea lucrărilor.

La stadionul din Târgu Jiu nu se mai lucrează de un an. Când a fost finalizat, autoritățile locale au anunțat că mai au nevoie de 2 milioane de euro pentru conectarea la utilități și de atunci așteaptă bani de la guvern. "Gorjul, puneți șampania la rece", spunea în primăvară premierul Dăncilă, anunțând că va inaugura stadionul în acest an, dar suntem în iulie și nici măcar nu a alocat banii pentru lucrare. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 4,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: