Bloc ANL început, dar neterminat şi năpădit de buruieni. Se caută constructor să termine lucrarea!

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a demarat o nouă licitaţie pentru a termina blocul de locuinţe sociale început în Bumbeşti-Jiu, încă din 2019. Lucrările au fost abandonate câteva luni mai târziu fără vreo explicaţie. Între timp, zidurile începute au fost năpădite de buruieni. Apartamentele ar fi trebuit să fie gata în 2020 şi, în acelaşi an, să fie date în folosinţă noilor proprietari.

ANL a scos la licitaţie acum continuarea lucrărilor. Oferă, în total, 5,5 milioane de lei firmei care va finaliza blocul din Bumbeşti-Jiu. Blocul va avea 20 de locuinţe pe trei etaje. „Contractul are ca scop efectuarea expertizei tehnice și continuarea lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale, aferente obiectivului de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii județul Gorj, orașul Bumbești Jiu, str.Narciselor fn” totalizând 20 unități locative”, a anunţat Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 octombrie 2022. „Mi s-a spus că datorită inflaţiei de pe piaţă, la care s-a ajuns în ceea ce priveşte materialele de construcţii, firma nu mai poate să facă această construcţie. Din momentul în care am anunţat că se va realiza un bloc de locuinţe, cererile au curs. Şi chiar ne prevăzusem o locaţie să mai demarăm construcţia unui bloc, dar în momentul de faţă suntem puţin mai sceptici”, a comentat primarul din Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru.

În primă fază, pentru lucrare, au fost alocate circa 3 milioane de lei.

Galerie foto


Vizualizări: 3,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: