Firicel din Las Fierbinți își face pensiune în Peștișani

Actorul Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, vrea să își facă pensiune în Peștișani! Informația a fost dezvăluită chiar de primarul localității, Cosmin Pigui.

„Cuzin vrea să investească și în turism. Vrea să își dezvolte o mică afacere aici. Beneficiem toți de faptul că avem statut de stațiune turistică de interes local. Manifestările pe care le-am avut de-a lungul timpului, care au fost de calitate, ne-au ajutat să obținem statutul de stațiune turistică, iar el a fost în permanență alături de tine la evenimentele la care l-am invitat. A lăsat totul și a venit la Peștișani. După cum bine știți, i-am acordat și titlul de «Cetățean de onoare» al comunei Peștișani“, a afirmat primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui.

Cuzin: „Mă gândesc să închiriez frumosul“

Actorul Cuzin Toma a copilărit în Peștișani și a rămas legat de locurile natale, pe care vrea să le promoveze. El a confirmat că vrea să-și deschidă o pensiune.  „Absolut. Mă gândesc să deschid o pensiune. Mă gândesc să închiriez frumosul. Să păstrez lucruri frumoase și să închiriez. Am o căsuță în Boroșteni și terenuri. Și eu și fratele meu care locuiește două case mai sus“.

Timp de trei zile, între 3 și 5 iunie în Peștișani se desfășoară proiectul „Film în sat” despre care Toma Cuzin a afirmat că este proiectul care a pornit de la dorința lui de a întoarce comunității de unde a plecat din experiența acumulată în ceea ce se numește cultură.

Vizualizări: 7,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: