Blocul de locuințe din Arcani, modernizat cu un milion de lei

Autoritățile din comuna gorjeană Arcani au obținut fonduri să reabiliteze blocul de locuințe din localitate. Este vorba de o clădire formată din parter și două etaje, ce se află în apropierea primăriei și care este degradată. Pentru modernizarea acesteia, autoritățile vor cheltui circa un milion de lei.

Primăria organizează, în această perioadă, licitația și urmează să fie desemnat constructorul.

"Obiectivul proiectului îl constituie realizarea investitiei prin reabilitarea si modernizarea cladirii Bloc locuinte P + 2. Investitia propusa prin prezentul proiect va contribui la indeplinirea masurilor prevazute in programul national multianual privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, prin reabilitarea si modernizarea bloc locuinte P+2, comuna Arcani, judetul Gorj", se arată în anunțul autorităților.

Clădirea are o suprafață de 720 de metri pătrați, parter și două etaje. "Clădirea bloc locuințe aparține domeniului public al comunei Arcani își păstreaza destinația inițiala si nu suferă modificari structurale, prin urmare nefiind necesara o reevaluare a actiunilor aplicate constructiei. Toate elementele constructiei au avut o comportare satisfacatoare in timp, nu au existat explozii sau incendii, nu au avut loc interventii asupra structurii din beton armat si nici actiuni biologice de degradare", se mai notează în anunțul primăriei.

Valoarea proiectului este de aproximativ un milion de lei.

Vizualizări: 1,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: