Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Spitalul beneficiază de plafonarea tarifelor la gaze și energie electrică

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au transmis către furnizorul de energie electrică și gaze naturale cereri de plafonare a tarifelor în baza prevederilor Legii nr. 259/2021 pentru aprobarea OUG nr. 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale pentru sezonul rece 2021-2022.

"Din discuțiile purtate cu furnizorul, a reieșit că plafonarea tarifelor se va aplica începând cu 1 decembrie 2021, iar în cazul în care au fost emise deja facturile aferente consumului lunii decembrie 2021, ele vor fi stornate și refăcute. Menționăm că tarifele calculate pentru consumul lunii noiembrie 2021 nu au avut nevoie de plafonare, fiind sub ceea ce prevede legislația în vigoare față de tarife", a comunicat spitalul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: