Bobaru: Am fost aproape să rămânem fără podul de la Lainici

Serviciile de consultanță pentru supervizarea lucrărilor la podul Lainici au fost scoase la licitație de către Compania Națională de Drumuri. Primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, spune că cel mai important pas este legat de execuția acestei lucrări.

Ofertele pe care firmele de consultanță le pot pune au termen pe data de 21 septembrie, iar valoarea contractului este de aproximativ 180 de mii de lei: ”Cred că ar trebui să fie făcută licitația pentru executarea de lucrări. Pentru nu știu a câta oară licitația este efectuată și podul arată la fel. Eu am fost acolo când debitul Jiului a crescut foarte mult. Iar dacă situația nu era gestionată bine, podul nu mai exista. Este bine că se face un pas, nu este nimic rău în acest sens, dar cred că ar fi bine să ne informeze autoritățile în privința stadiului, a procedurilor de atribuire a contractului de executare a lucrărilor”, a spus Constantin Bobaru, la Radio Infinit.

Discuții s-au purtat și în privința parcării de la Mănăstirea Lainici, însă proiectul a fost blocat, a mai spus primarul Bobaru.

Vizualizări: 1,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: