Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorj: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii gorjeni au desfășurat 9 acţiuni de verificare, cu efective mărite în sistem integrat, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În total, 161 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate 867 de persoane, 155 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 120 de mijloace de transport în comun/mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de  1.800 de lei, din care 15 sancțiuni pentru  nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, a transmis IPJ Gorj.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj.

Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: