Șase zile până la Festivalul Lavandinne. Programul!

Mai sunt 6 zile până când unul dintre cele mai frumoase și așteptate festivaluri din județul Gorj își va deschide porțile! Pe 25 și 26 iunie, în localitatea Polata din Târgu Jiu, se va desfășura cea de-a treia ediție a Festivalului Lavandinne. Intrarea se face pe bază de bilet.

 

Meșteri populari, creatori de frumos, piese de teatru, expoziții, muzică live, miros de lavandă și o priveliște de basm. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru ediția de anul acesta a Festivalului Lavandinne.

Ana Neagu, gazda festivalului, a anunțat programul pus la punct pentru acest eveniment. Atât copiii, cât și cei mari vor avea parte de o serie de surprize.

„Peste 14 expozanți așteaptă să te cucerească cu ale lor creații. Vei găsi produse naturale din lavanda, cosmetice naturale, bijuterii handmade, mobilier reconditionat, decorațiuni ceramice, de lut, de lemn, cadouri handmade, decorațiuni pentru casă și multe altele.

Intrarea se face în baza biletului pe care îl puteti achiziționa pe whatsapp la 0786.012.180 sau în messenger, dar și direct de la fața locului. Prețul biletului include accesul în incinta, taxa de fotografiere si un saculet cu lavandă pe care il veti primi la intrare. După cum știți, spațiul nu permite un număr nelimitat de persoane, așadar rezervați-vă locul din timp”, au transmis organizatorii.

SAMBĂTĂ, 25 Iunie:
-11:00-13:00 – Program pentru copii – Preț bilet 20 lei.
Din program: piesa de teatru Scufita Roșie – Teatru Elvira Godeanu, pictura pe față, mascote.

-13:00-17:00 – Târg expozanți meșteșugari – Preț bilet 15 lei
(gratuit pentru copii până la 7 ani).
Din program: vizitare cultura de lavandă, fotografii, amintiri, etc..

-17:00-21:00 – Program artistic – Preț bilet 35 lei.
Din program: ora 17.30 ;Expoziție fotografică ”Târgu Jiu vechi și nou” - Jean Țîrlea și Ionel Scăunașu; ora 18.30 Concert pian Radu Vîna; ora 19.00 Piesa de teatru pentru adulti ”Îndrăgostiții din Ancona” – Teatrul Elvira Godeanu.

DUMINICĂ, 26 iunie:
-12:00-17:00 – Târg expozanți meșteșugari – Preț bilet 15 lei (gratuit pentru copii până la 7 ani).
Din program: vizitare cultura de lavandă, fotografii, amintiri, etc..

-17:00-20:00 – Program artistic – Preț bilet 25 lei.
Din program: ora 17.00 Expoziție de artă Mihaela Cocheci Expoziție pirogravură Asociația Be TeeN; ora 18:30 licitatie caritabilă susținută de Magic FM; ora 19:00 Concert muzică live – trupa Lifelines (voce – Monica Ciolan Bobei, pian – Marius Tiriplică, chitara - Daniel Scăfaru).

Vizualizări: 1,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: