Bobaru: Dian Popescu nu poate trata PNL ca pe feuda sa

Se încing din nou spiritele în PNL Gorj. După ameninţarea cu sancţiuni a lui Marcel Romanescu de către Dian Popescu, vicepreşedintele Constantin Bobaru ia atitudine. Acesta consideră că Dian Popescu nu are motive pentru a-l sancţiona pe Romanescu. Ba mai mult, spune că şeful PNL Gorj nu poate trata partidul ca pe propria feudă. La rândul său, Dian Popescu îi recomandă lui Bobaru „să se uite în oglindă”.

Constantin Bobaru, vicepreşedintele PNL Gorj, sare în apărarea lui Marcel Romanescu despre care spune că dă un plus de valoare partidului. Ba mai mult, crede că Dian Popescu exagerează cu ameninţările. „Cred că Marcel Romanescu este un personaj de perspectivă din PNL Gorj, o personalitate politică, ce dă o plusvaloare partidului. Sper ca lucrurile să nu degenereze în aşa fel încât să mai avem o pierdere în rândul Partidului Naţional Liberal. Nu cred că sunt motive pentru ca Marcel Romanescu să fie supus unei analize privind activitatea sa politică. Cred că se exagerează lucrurile. Dian Popescu nu poate trata partidul ca pe feuda sa, dând afară din partid după bunul plac”, a declarat Constantin Bobaru. Acesta este hotărât să ia atitudine şi în cadrul partidului în condiţiile în care Marcel Romanescu va fi propus pentru sancţiune. „Nu cred că se va ajunge până acolo, dar dacă se va ajunge cred că se va discuta asta în Biroul Politic, iar eu voi avea o anumită poziţie în ceea ce priveşte o astfel de măsură”, a menţionat Bobaru.

La rândul său, Dian Popescu îi recomandă lui Constantin Bobaru să-şi spună ofurile în interiorul partidului. „Bobaru nu este avocatul niciunuia dintre membrii PNL. Îi recomand ca astfel de declaraţii să facă în interiorul partidului”, a declarat Dian Popescu.

Conducerea PNL, vinovată de plecările din partid?

Constantin Bobaru consideră ca fiind benefică vizita liderilor de la nivel central, Marian Petrache şi Dan Motreanu, anunţată pentru mâine. Asta după ce mai mulţi membri PNL au părăsit partidul. „Consider că vizita este necesară pentru că ceea ce s-a întâmplat nu este în regulă pentru PNL. Eu consider aceste plecări din partid ca pe nişte pierderi. Din punctul meu de vedere, unul dintre motivele care au condus la aceste plecări a fost o proastă comunicare şi o proastă abordare în relaţia cu conducerea partidului. Vizita celor doi şefi de la centru este binevenită pentru a se opri acest exod”, a precizat Bobaru.

Dian Popescu îi recomandă lui  Bobaru să se uite în oglindă. „Domnul Bobaru ştie foarte bine care sunt persoanele ce au plecat din PNL şi de ce au plecat. Îi recomand să se uite în oglindă şi să fie drept cu sine însuşi”, a precizat Dian Popescu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: