PNL Gorj, vizitat de lideri de la centru

Doi lideri din cadrul Biroul Politic Naţional al PNL vor sosi săptămâna viitoare la Gorj. Este vorba de secretarul generalMarian Petrache şi vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, care sunt aşteptaţi să ia partela şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Gorj.

Liberalul Marcel Romanescu crede că vizita acestor lideri ar putea să fi fost influenţată de plecările masive care au avut loc în ultima perioadă.

Nu de aceeaşi părere este preşedintele Dian Popescu: „Marţi şi miercuri ar putea să vină cei doi pentru că trebuie să pună la punct reţeaua electorală între cele două partide, intrăm în prezidenţiale”. „Există şi la noi plecări, într-adevăr. Au plecat patru persoane din PNL, iar patru persoane plecate nu reprezintă plecări masive aşa cum spune presa. Toţi aceşti oameni care pleacă, pleacă la PSD“, a mai spus Dian Popescu.

„Nu-i bine să-ţi plece oameni de la un partid, dar demisia e un act unilateral. Aceste plecări s-au produs din cauza faptului că PNL nu mai e la guvernare“, a comentat şi Dan Vîlceanu, liderul PDL, aliat al PNL Gorj.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: