Bobaru primeşte oferte pentru spital până vineri

Situaţia Spitalului de la Sadu nu a fost clarificată încă. Deşi primarul oraşului, Constantin Bobaru, declara că va organiza o şedinţă de Consiliu Local pentru semnarea contractului de preluare a spitalului cu firma Phasmatis Med în această săptămână, lucrurile s-au schimbat. Acesta spune că aşteaptă în continuare oferte pentru a lua o decizie finală.

Autorităţile din Bumbeşti Jiu nu au mai semnat contractul cu firma Phasmatis Med din Târgu Jiu deoarece s-au hotărât să mai primească oferte de la firme interesate. „Nu s-a ţinut consiliul. Am considerat că este necesar, având în vedere discuţiile şi cu alte societăţi care nu au depus o ofertă certă. Le-am depus câte o solicitare şi aşteptăm un răspuns şi de la societăţile respective”, spune Constantin Bobaru, edilul din Bumbeşti-Jiu. Până la momentul de faţă două firme au depus două oferte certe. Însă deoarece pe parcurs au existat discuţii şi cu MedLine şi Euromedic, firme ce au venit la faţa locului pentru a face o evaluare, acesta s-a hotărât să le trimită o solicitare scrisă pentru ca acestea, la rândul lor să prezinte un punct de vedere şi care sunt condiţiile pentru care ar prelua spitalul. „Discutând şi cu Euromedic şi cu MedLine şi nefăcând o ofertă certă am făcut o solicitare scrisă pentru că au fost şi la faţa locului şi vrem să ne trimită un punct de vedere. Dacă sunt interesaţi să ne trimită şi clauzele contractuale pe care le împărtăşesc”, menţionează Constantin Bobaru. Chiar în aceste zile a mai fost primită o ofertă din partea firmei BGS.

TERMEN

„Şi cei de la BGS ne-au  anunţat că sunt interesaţi. Menţionez că primim oferte până vineri, după care vom lua o decizie în funcţie de acestea. Ne interesează servicii medicale cu spitalizare continuă. Nu dorim să se înfiinţeze cabinete medicale”, spune Bobaru.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: