Bogoi confirmă: Pandurii ar putea juca la Târgu Jiu

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a confirmat pentru un ziar local faptul că echipa doreşte să joace meciurile oficiale pe terenul sintetic care va fi finalizat peste câteva zile la Târgu Jiu. „Ne dorim să jucăm şi meciurile oficiale pe sintetic”, a spus Bogoi.

Pe marginea terenului vor fi aduse tribunele de la vechiul stadion, cele realizate pe structură metalică atunci când echipa a promovat în Liga I. Asta ar asigura circa 900 de locuri, susţin surse din club. Rămâne însă de văzut dacă vor fi obţinute acordurile necesare de la Federaţia Română de Fotbal.

Stadionul mare nu se ştie când va fi gata, pentru că guvernul Dăncilă nu a alocat încă cele două milioane de euro necesare finalizării acestuia. Chiar dacă banii ar fi alocaţi în iulie, lucrarea nu ar putea fi recepţionată înainte de octombrie, astfel turul campionatului trebuie jucat în altă parte.

Dacă nu va putea juca pe terenul sintetic, Pandurii va începe campionatul la Motru, acolo unde a jucat şi în sezonul trecut. (A.A.)

Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: