Pandurii revine la Târgu Jiu înainte de finalizarea stadionului

Suporterii ar putea vedea Pandurii jucând la Târgu Jiu înainte de finalizarea stadionului. Un comunicat postat pe site-ul clubului de fotbal arată că ar fi posibil ca „echipa să revină pe terenul propriu şi suporterii să aibă surpriza de a revedea Pandurii la Târgu Jiu mult mai repede decât anunţă autorităţile locale că se va inaugura noul stadion”. 

Singura posibilitate de revenire a pandurilor la Târgu Jiu ar fi omologarea terenului sintetic la care se lucrează începând de sâmbătă şi care ar putea fi finalizat în mai puţin de două săptămâni. Stadionul mare, în care s-au băgat 20 de milioane de euro, nu va fi gata nici la toamnă. Guvernul a promis încă din martie că alocă diferenţa de 2 milioane de euro pentru conectarea construcţiei la utilităţi, dar se termină şi luna iunie şi banii nu au fost alocaţi. Cum licitaţia durează cel puţin o lună şi lucrările trei luni, este clar că trece şi anul 2018 fără ca suporterii să vadă stadionul din interior.

Reunire în câteva zile

Cei de la Pandurii susţin că primesc tot mai multe întrebări de la suporteri, legate de ziua în care se vor întoarce la Târgu Jiu. „Pandurii Târgu Jiu speră să joace din acest sezon în faţa suporterilor de la Târgu Jiu. Tot mai numeroşi susţinători ai echipei adresează, pe toate căile de comunicare ale clubului, întrebări referitoare la revenirea acasă a echipei şi mai ales la inaugurarea noului stadion din Târgu Jiu”, arată clubul de fotbal.

În cazul în care echipa nu va putea juca pe sintetic, turul de campionat va fi tot la Motru, unde s-a jucat şi în sezonul trecut.

Campionatul Ligii a 2-a va începe pe 4 august. Lotul echipei Pandurii se va reuni în aceste zile la Târgu Jiu şi va începe pregătirea noului sezon în baza sportivă din cadrul Complexului Sportiv Municipal, urmând ca programul de pregătire să fie stabilit de către antrenorul Adrian Bogoi şi staff-ul său tehnic.

Vizualizări: 2,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: