Trei echipe din Gorj, la turneul de la Sibiu

Minifotbalul din Gorj va fi reprezentat şi la turneul final al Cupei României de la Sibiu. Peppy Dolce Vita, Real Târgu Jiu şi Mica Frăţie sunt cele trei echipe care vor merge în perioada 29 iunie – 1 iulie în oraşul de pe Cibin pentru a se lupta cu alţi 93 de adversari pentru marele trofeu.

Minifotbalul este un sport care prinde amploare de la an la an în România. La Sibiu vor fi prezente nu mai puţin de 96 de echipe, un record pentru competiţiile desfăşurate sub egida Federaţiei de Minifotbal din România.

Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita va fi reprezentat la turneul final al Cupei României de trei echipe. Dacă anul trecut, la Cluj Napoca, a participat doar Real Târgu Jiu, acum acesteia i se alătură şi Peppy Dolce Vita, o obişnuită a Campionatelor Regionale din ultimii ani, şi Mica Frăţie, o debutantă la un turneu final.

Competiţia are loc de vineri până duminică pe opt terenuri din oraşul de pe Cibin, în total urmând să se dispute 160 de jocuri. Faza grupelor debutează vineri, fază din care primele două clasate din cele 32 de grupe vor face pasul spre prima etapă eliminatorie.

Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: