Bogoi: Este foarte greu să vinzi jucători în Liga a 2-a

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, spune că echipele din Liga a 2-a se pot finanţa într-o foarte mică măsură din vânzarea de jucători. Pandurii a terminat anul într-o situaţie mai mult decât delicată din punct de vedere financiar.

Adrian Bogoi a vorbit la emisiunea Sportul gorjean de la Radio Infinit despre problemele cluburilor din Liga a 2-a. „Este foarte greu să vinzi jucători în Liga a 2-a. Din Liga a 2-a, jucătorii pleacă pe sume modice. Nu vedeţi că se vând numai jucătorii care joacă în cupele europene, cei care evoluează la Steaua (n.r. FCSB), la CFR. În Liga a 2-a, majoritatea jucătorilor pleacă liberi de contract, la înţelegere cu cluburile. E foarte greu”, a spus Bogoi.

Acesta spera ca jucătorii să primească ceva bani la final de an, dar nu a fost aşa: „Nu zic să fim aduşi la zi, dar trebuia să vină nişte bani în club, care nu au venit. Rezultatele au fost destul de bune până la un anumit punct, până la meciul cu Snagov. După acest meci, au intervenit şi accidentări, şi suspendări. De la etapă la etapă a trebuit să facem modificări la echipă, mai ales pe linia de fund. S-a văzut că au fost şi sincope. Asta este situaţia. Ne-am revenit spre sfârşit, am avut rezultate destul de bune, am învins echipe valoroase. Am bătut Energeticianul fără drept de apel, am bătut prima clasată, Snagovul, care până la acel moment nu pierduse niciun meci. Am învins o echipă ca Aerostar-ul care era pe val când a jucat cu noi”.

Antrenorul Adrian Bogoi a spus din nou că acţionarii sunt cei care au responsabilitatea să finanţeze echipa. „Eu cred că s-au explicat lucrurile destul de clar. Acţionarii trebuie să dea banii, dacă nu, să plece din acţionariat”, a spus Bogoi.

Vizualizări: 960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: