Aşteaptă să revină pe stadion

Sportivii gorjeni aşteaptă cu nerăbdare să desfăşoare antrenamente pe stadionul din Târgu Jiu. De patru ani, sportivii CS Pandurii Târgu Jiu se pregătesc pe unde pot, inclusiv în Parcul Central din municipiu.

Sportivii CS Pandurii desfăşoară antrenamentele pentru competiţii pe diverse baze sportive, dar şi în aer liber, încă din momentul în care au fost demarate lucrările de modernizare la stadionul municipal din Târgu Jiu. Chiar dacă baza sportivă a fost finalizată, nu poate fi utilizată decât după realizarea lucrărilor de amenajare exterioară. Un constructor a fost desemnat prin licitaţie în luna noiembrie, fiind vorba de societatea ACI Cluj, însă lucrările vor mai dura câteva luni.

Cel mai probabil, abia în vara anului viitor sportivii gorjeni vor relua antrenamentele pe stadion. Sportivii vor reveni în 2019 şi la Hotelul Sport, care a fost de asemenea reabilitat. În ultimii ani, au fost găzduiţi la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj. „De 4 ani ne desfăşurăm activitatea în diverse baze sportive sau în aer liber, în Târgu Jiu. Aşteptăm ca anul 2019 să fie un an mai bun, în sensul că vom reveni în hotelul nostru din stadion, Hotel Sport, şi vom face antrenamentele începând cu vara anului viitor pe stadion. Rezultatele sigur vor fi mai bune pentru anul 2019, în care ne-am propus medalii internaţionale”, a declarat antrenorul Ion Bură.

Antrenorii spun că sportivii au avut rezultate bune chiar şi în condiţiile în care s-au antrenat pe unde au putut. „Atunci când am avut probe de sală, am făcut antrenamente la Liceul nr. 2, am scos şi campioni naţionali la sărituri la înălţime, iar sportivii care îşi desfăşoară activitatea în probele de semifond, fond, au făcut antrenamentele cel mai mult în Parcul Central, cât şi în pădurile de alături, din Dealul Târgului sau în alte localităţi. Am fost la antrenamente chiar şi la Rânca, unde a trebuit să ne pregătim bine şi să obţinem rezultate internaţionale”, a mai spus Ion Bură.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: