Bogoi: Am plecat în vacanţă cu sacul gol

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a vorbit într-un interviu la Radio Infinit despre faptul că Moş Crăciun a venit cu sacul gol la jucători. „Erau promisiuni că se rezolvă mai multe lucruri până la 31 decembrie, dar nu s-au rezolvat”, a spus tehnicianul.

Jucătorii, antrenorii şi ceilalţi salariaţi de la Pandurii s-au hrănit cu promisiuni în 2018. Clubul a câştigat unele procese cu acţionarii, dar în cont nu au intrat bani. „Nu s-au dat banii, am plecat în vacanţă. Cu sacul gol, da. Promisiunile sunt aceleaşi cum au fost mai mult timp. S-au câştigat procesele şi urmează să intre banii în cont. Nu au intrat până acum. Se fac recursuri, se dau termene. Dintre acţionari nu a dat nimeni niciun leu. Aşteptăm decizia din ianuarie”, a spus Bogoi la postul de radio.

Adrian Bogoi spune că răspunsurile sunt la conducere, nu la antrenor. „Nu ştiu cum a funcţionat clubul fără bani, întrebaţi conducerea. Noi încercăm să ne facem treaba din punct de vedere sportiv. Băieţii ştiu că degeaba mă sună pe mine, să îi sune pe cei din conducere”, a mai spus Bogoi. Acesta este supărat mai mult pe acţionari, decât pe conducere: „Clubul trebuia susţinut cu banii acţionarilor, stadionul trebuia dat în folosinţă să jucăm pe el. Nu pentru noi, din respect pentru cetăţeni, pentru spectatori, că noi suntem la nivelul gazonului. Din respect pentru suporteri, trebuia dat în folosinţă”.

Antrenorul face sărbătorile acasă, la Târgovişte, cu familia.

Vizualizări: 681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: