Prunariu protestează singur şi nu a mai intrat în greva foamei

Directorul CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a anunţat că nu va mai intra în greva foamei aşa cum spusese săptămâna trecută, dar că va protesta zilnic în faţa primăriei. Acesta spune că a fost convins de familie  şi de ministrul Bogdan Matei să nu recurgă la gesturi extreme care să îi pună sănătatea în pericol.

Mihai Prunariu nu a mai intrat luni în greva foamei aşa cum anunţase, dar a precizat că problemele clubului nu s-au rezolvat şi că protestele vor continua. Deocamdată directorul CS Pandurii a protestat singur pe scările primăriei şi a anunţat că se va afla acolo zilnic, la ora prânzului: „Nu voi face greva foamei, m-au convins familia, colegii, prietenii și ministrul Matei. Nu merită să-mi pun sănătatea în pericol pentru a demonstra  adevărul. Dar voi protesta zilnic, doar eu, cu banderola albă, pentru a atrage atenția autorităților asupra nedreptăților făcute clubului Pandurii Târgu Jiu”.  

Acesta şi-a motivat şi gestul de a protesta singur, fără colegii de la club şi fără sportivi, pentru a evita să se spună că subordonaţii săi sunt manipulaţi. „Cer să se respecte protocoalele, hotărârile de Consiliu Local semnate şi cele de guvern, cu privire la CS Pandurii Târgu Jiu”, a mai spus Prunariu, care luni a semnalat un alt abuz, în opinia sa, al primăriei: „Încă un abuz al Primăriei Târgu Jiu, au montat barieră, blocând calea de acces în stadion, pe proprietatea MTS şi administrată de club”. Referirea este la bariera care s-a montat în faţa Sălii Sporturilor şi care nu s-a folosit niciodată până acum, fiind însă necesară atunci când se organizează competiţii la Sala Sporturilor, conform normelor de folosire a locurilor de parcare la anumite competiţii naţionale.

Conform Hotărârii de Guvern pe care o invocă directorul CS Pandurii "căile de acces vor rămâne în proprietatea statului român și în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, precum și a clubului CS Pandurii, în folosință comună cu Primăria Municipiului Târgu Jiu”. Primăria este obligată, în calitate de organizator al anumitor competiţii, să asigure locuri de parcare pentru oficiali şi autocare sau microbuze ale sportivilor.

Galerie foto


Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: