Bogoi, supărat din nou pe arbitraj

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, este din nou supărat pe arbitraj. Acesta evită să dea prea mult declaraţii, pentru a nu risca sancţiuni.

Pandurii a pierdut pe terenul liderului Chindia Târgovişte, la limită, scorul fiind 2-1 pentru gazde. Cei de la Chindia au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, în timp ce Pandurii a avut un gol anulat. A fost suficient cât să îl facă pe Bogoi să vorbească din nou despre arbitraj. „Am avut gol valabil, anulat pe nedrept, iar penaltiul primit de Chindia a fost precedat de un ofsaid”, este reacţia lui Adrian Bogoi surprinsă de jurnaliştii de la Pro Sport. „Aşa a zis? Păi şi anul trecut a comentat la fel”, a fost replica lui Liviu Mihai pe subiect, acesta fiind jucătorul care a deschis scorul.

Bogoi a mai fost la fel de supărat şi după meciul pierdut de Pandurii la Luceafărul Oradea. „În semn de protest faţă de arbitraj, nu aş vrea să spun nimic, pentru că toate legile sunt în defavoarea noastră”, spunea atunci antrenorul gorjenilor. De altfel, după acel meci, Bogoi a fost trimis în tribună, din cauza protestelor, tot din tribună văzând şi meciul cu Chindia.

Pandurii este la jumătatea clasamentului Ligii a 2-a, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu cu ACS Energeticianul.

Vizualizări: 624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: