Bolnavele de cancer, răsfăţate la salon

Câteva paciente cu afecţiuni oncologice au fost răsfăţate în ultimele zile. Pentru a marca începutul primăverii, dar şi Ziua Internaţională a Femeii, Asociaţia Română de Oncologie „Sfânta Ana”, împreună cu voluntari şi colaboratori, le-a oferit câte un tuns şi un coafat la un salon din Târgu Jiu.

Acţiunea s-a desfăşurat la Salonul de coafură „Oana” din Târgu Jiu. Doamnele au fost tunse şi coafate de specialista Oana Mihăescu. Este al doilea an în care oferă benevol astfel de servicii pacientelor diagnosticate cu afecţiuni oncologice. „Am şi eu cliente care s-au confruntat cu această boală cruntă, cancerul, şi ştiu prin ceea ce trec. Am şi pierdut cliente care nu au reuşit să învingă boala. Acum ceva vreme am cunoscut-o pe doamna Bogdana Păsculescu şi am ales să fac o faptă bună, să le aducem un zâmbet pe chip şi să le facem o bucurie acestor femei! Este al doilea an în care în perioada 1-8 martie tund şi coafez gratuit pacientele Asociaţiei «Sfânta Ana»”, a spus Oana Mihăescu.

Femeile s-au bucurat de acest „tratament”. „Am ales o tunsoare modernă, m-am inspirat văzând-o pe doamna coafeză şi sunt mulţumită de cum îmi stă! Mi-a şi aranjat părul, nu doar m-a tuns. Am povestit despre greutăţile prin care trecem. A fost bine! M-am simţit foarte bine pe scaunul de la salon, răsfăţată de doamna, aranjată. Este un cadou binevenit”, a spus o pacientă.

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: