Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Box: Oraşul Târgu Jiu ar putea găzdui un campionat european

Municipiul Târgu Jiu ar putea găzdui, în luna martie 2018, Campionatul European de Box Under 22. Un oficial din cadrul Federației Române de Box a venit la Târgu Jiu pentru a discuta despre această oportunitate. „Vom avea o discuție cu oficialitățile din Târgu Jiu despre această oportunitate de a organiza campionatul european la Târgu Jiu. Sunt patru orașe cu care avem discuții. Dacă primarul este interesat, cine se mișcă cel mai repede și își arată interesul pentru a organiza această competiție, către acei oameni vor merge”, a declarat Viorel Sima, reprezentant al Federației Române de Box.

Competiția va fi transmisă live în toate țările europene. Astfel, municipiul lui Brâncuşi ar fi promovat peste hotare. În plus, reprezentanţii Federației Române de Box spun că pugilişti gorjeni se vor regăsi în lot.

La ediția din acest an a Campionatului European Under 22, eveniment care s-a desfășurat în luna martie la Brăila, România a cucerit două medalii de aur.

Vizualizări: 1,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: