Boxerul Ghişe rămâne încătuşat

Cei trei tineri acuzaţi de procurorii DIICOT Târgu Jiu de trafic de droguri și arestaţi preventiv la sfârşitul săptămânii trecute, printre ei fiind și pugilistul Iulian Alexandru Ghişe, de la Pandurii, nu scapă de cătușe. Cei trei au contestat hotărârea instanţei prin care au fost emise mandate de arestare pe numele lor, dar Curtea de Apel Craiova le-a respins contestațiile și, ca urmare, următoarele săptămâni îi găsesc pe traficanți tot în spatele gratiilor.

„Respinge contestaţiile formulate de inculpaţii Ghişe Iulian Alexandru, Cornea Gheorghe Mihai şi Anghel Andrei Daniel, împotriva încheierii nr.6 pronunţată la data de 12.02.2016 de Tribunalul Gorj, ca nefondate. Obligă fiecare dintre inculpaţii Ghişe Iulian Alexandru şi Cornea Gheorghe Mihai la plata a câte 70 lei cheltuieli judiciare către stat. Obligă inculpatul Anghel Andrei Daniel la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 130 lei onorariu avocat oficiu va fi avansată din fondurile Ministerului de Justiţie”, a decis instanța din Bănie, decizia fiind una definitivă.

Ghișe e acuzat că împreună cu amicii săi comanda drogurile pe internet, în Anglia sau Germania, le primea prin intermediul firmelor de curierat rapid și tot la fel le și vindea mai departe. Mulți dintre consumatorii de canabis care se aprovizionau de la acesta sunt tineri din Valea Jiului, una dintre cele mai sărace zone din România.

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: