Boza-Ciurel, echipa fantastică

Social-democratul Gabriel Giorgi îl vede pe Laurenţiu Ciurel din nou la butoane în Complexul Energetic Oltenia, după ce a fost achitat în primă instanţă în dosarul Turceni - Rovinari. Giorgi crede că Ciurel ar face o echipă fantastică alături de actualul manager Sorin Boza. „Eu cred că ar aduce un plus de valoare Complexului Energetic Oltenia, pe orice funcţie ar reveni. (...) Cunoaşte ce se întâmplă în interior, sunt convins că împreună cu actualul director Sorin Boza ar face o echipă fantastică”, a spus Gabriel Giorgi la Radio Infinit.

Complexul Energetic Oltenia a avut pierderi de sute de milioane de euro în mandatul lui Ciurel, dar Giorgi susţine că acesta a luat măsurile care trebuie, doar că efectele s-au văzut mai târziu.

Liderul sindical Constantin Mitrescu a spus că Ciurel a fost demis din cauza pierderilor, nu a dosarului, aşa că nu vede de ce achitarea în primă instanţă ar schimba cu ceva situaţia. „Noi, cei de la sindicate, vom fi tot timpul împotriva revenirii acestuia pentru că a tăiat din drepturile salariaţilor”, a mai spus Mitrescu. (A.A.)

Vizualizări: 2,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: