Morega, cu ochii pe şefii din CEO

Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice, a avut cuvinte acide la adresa lui Daniel Pităroiu, unul dintre consilierii directorului general de la CE Oltenia. „Atenţionez foarte serios pe cei care calcă în continuare cu bocancii, mă refer la cei din politică, în special la cei de la ALDE Dolj, la Cupă şi la alţii, şi vin cu tot felul de lăcuste şi lichele ordinare care să ocupe posturi în CE Oltenia. Există specialişti în energie, minerit şi finanţe şi la Târgu Jiu. Şi nu trebuie aduşi din import nici Pităroiu, care aşa cum spunea Ciurel, legat cu mâinile la spate şi la ochi, poate să-ţi fure casa cu bani. Un individ care se ocupă numai de inginerii financiare îl găseşti acum, pus prin presiunea lui Cupă, consilier al lui Boza”, a declarat Dan Ilie Morega.

Nici pe directorul Direcţiei Energie, Cătălin Stănculescu, nu-l are Morega  la suflet. „Termocentralele nu vorbesc frumos la adresa lui”, spune  şeful Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice.

Dan Ilie Morega a avut o reacţie dură şi la adresa lui Ovidiu Bălăcescu, membru în Directoratul CE Oltenia. „Bălăcescu este Gică-contra şi tot timpul votează împotriva unor lucruri extrem de importante, ori este inadmisibil aşa ceva. Eşti în Directorat, eşti manager. Trebuie să-ţi asumi şi riscuri (...). Trebuie să se ia măsuri şi în interiorul CEO, a managementului, şi clasa politică trebuie să sprijine echipa de conducere care are rezultate bune şi să dea jos pe cei incompetenţi”, a mai spus Morega.  

Vizualizări: 1,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: