Boza, despre Burlan: Eu am insistat să vină

Sorin Boza mizează pe sprijinul lui Daniel Burlan, recent selectat în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Directorul companiei susţine că a insistat ca fostul şef al SNLO să vină în Directorat.

Cooptarea lui Daniel Burlan în Directoratul CEO este un avantaj pentru companie, spune Sorin Boza, care anunţă că are şi aşteptări mari de la acesta din urmă. În plus, Boza transmite că a avut discuţii îndelungi cu Burlan, pentru a-l convinge să revină la CE Oltenia. „Aşteptările mele sunt foarte mari. Nu poate să-i conteste nimeni meritele şi ce a făcut până acum. Eu cred că va aduce plusvaloare echipei noastre. Este un coleg cu care am lucrat foarte bine acum. Este o persoană care a fost, o perioadă destul de lungă, în afara sistemului. Eu am fost persoana care a insistat să vină înapoi şi să lucreze, ţinând cont de expertiza lui foarte mare”, a transmis Sorin Boza.

Daniel Burlan a fost numit membru al Directoratului pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului. Fostul şef al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia a fost selectat dintr-o cursă în care au intrat, iniţial, şase persoane. „Eu cred că va fi de mare ajutor pentru noi. Este un om care va fi implicat nu numai în minerit, ci şi în trecerea iernii cu bine, pentru că este prima dată când, în luna noiembrie, Complexul Energetic Oltenia a mers cu nouă grupuri. Iarna va demonstra încă o dată că fără noi, în Sistemul Energetic Naţional, e foarte greu. Daniel Burlan este binevenit şi îl aştept să facem prima întâlnire în cinci şi să stabilim direcţiile viitoare. Facem două comandamente pe zi, pentru că nu vrem să fie probleme în această iarnă”, a mai spus directorul CE Oltenia.

Din Directoratul CEO mai fac parte Sorin Boza, Constantin Bălăşoiu, Dan Vasile şi Ovidiu Bălăcescu.

Vizualizări: 2,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: