Prime şi vacanţă prelungită pentru angajaţii unei firme din Gorj

Cei peste 800 de salariaţi ai Uzinei Mecanice Sadu vor beneficia de prime cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât atât, angajaţii fabricii de armament se vor bucura şi de o vacanţă de două săptămâni.

Fiecare salariat al fabricii de armament de la Bumbeşti Jiu va încasa un bonus de 400 de lei, însă administraţia va acorda şi o primă de Crăciun pentru fiecare copil minor al salariaţilor, în cuantum de 100 de lei. „Le vom da prime salariaţilor conform Contractului Colectiv de Muncă încheiat cu sindicatele. Banii vor intra pe card în cursul săptămânii. Vor fi acordaţi înainte de salarii. De data aceasta ne-am permis să acordăm aceste bonusuri. Vom da la timp şi salariile, dar şi bonurile. Nu se pune problema”, a declarat Constantin Tănăsoiu, directorul UM Sadu.

O altă veste bună pentru salariaţii UM Sadu este că înainte şi după sărbători vor sta acasă, iar salariile nu vor fi afectate. O parte din zilele libere de care vor beneficia le-au recuperat încă din noiembrie, iar altele vor fi recuperate în cursul lunii ianuarie. „Vom fi liberi de pe 21 decembrie până pe 7 ianuarie. Dacă ne-a mers bine şi încheiem cu bine luna decembrie, stăm şi ne odihnim până pe 7 ianuarie, să începem iar cu forţe noi. Am recuperat o parte din zilele libere. Și să-i fi chemat la serviciu, nu era bine. Dacă dai drumul la cazane, la cuptoare pentru o zi... 30 decembrie cade luni, apoi pe 1 ianuarie este liber. 24 decembrie e luni, marţi este Crăciunul şi suntem liberi. Mai bine am făcut de aşa natură să lucrăm la foc continuu şi să fim liberi. Între Crăciun şi Anul Nou avem două zile de concediu toată lumea. Le-am păstrat”, a explicat directorul UM Sadu.

UM Sadu are la această dată 840 de salariaţi.

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: