Boza promite strategie de personal

Oficialii Complexului Energetic Oltenia lucrează, în această perioadă, la o strategie de personal. Este anunţul făcut de managerul Sorin Boza care susţine că vrea să întinerească atât personalul de la birouri, cât şi pe cel din producţie.

Sorin Boza susţine că, anul viitor, va avea gata o strategie în ceea ce priveşte personalul. În prezent, media de vârstă este de 50 de ani, prea mult ca viitorul să nu fie sumbru. „O să încercăm să întinerim echipa noastră în perioada următoare. Vom încerca să aplicăm această politică. Vom avea un capitol separat. Va fi o strategie de personal. Vom lucra la ea. Vor fi 20 de pagini dedicate numai personalului”, a explicat Sorin Boza, la Tele 3.

O variantă pentru a întineri forţa de muncă din cariere şi termocentrale stă în şcoala profesională. Compania a semnat parteneriate cu mai multe licee tehnologice din judeţul Gorj. Oferă burse tinerilor care vor să înveţe o meserie, aceştia fac stagiile de practică în cadrul companiei energetice şi ar putea fi angajaţi la finalul celor trei ani de studii. (A.A.)

Vizualizări: 2,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: