Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Braconier prins de jandarmi

Un echipaj de jandarmi, condus de un lucrător din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, a acţionat în zona bazinelor piscicole naturale situate pe raza oraşului Turceni, judeţul Gorj, în vederea combaterii faptelor de braconaj piscicol, pe râul Jiu, ocazie cu care au depistat pe numitul V. C. de 40 de ani, domiciliat în municipiul Motru, care folosind un număr de  3  setci cu  o  lungime totală de 100 metri a pescuit pe cursul de apă al râului Jiu, cu o barcă pneumatică.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: pescuit în habitatele piscicole naturale al peştilor în perioada de prohibiţie; deţinerea fără documente legale a peştelui obţinut din pescuit şi utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament, fapte prevăzute şi pedepsite de prevederile O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

A fost ridicată cantitatea de 15 kg. de peşte specia caras, care a fost declarată la Administraţia Finanţelor Publice Gorj, dispunâdu-se predarea acestei cantităţi unei societăţi comerciale specializate, pe bază de proces-verbal şi borderou de predare-primire, în vederea valorificării.

Uneltele de pescuit au fost ridicate, identificate şi măsurate de către inspectorul piscicol din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: