Brad natural, de Crăciun, în Târgu Jiu: ”Nu va fi o împodobire exagerată”

Autoritățile municipiului Târgu Jiu au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. În Piața Prefecturii va fi amplasat un brad natural. 

„Vom avea în centrul orașului un brad natural care va fi amplasat în Piața Prefecturii. Am fost în munte și l-am găsit în zona Polovragi, pe drumul către Petrimanul. Este destul de greu de găsit un brad natural de dimensiuni mari pentru că trebuie să ai acces cu un utilaj cu macara și trebuie să fie la drumul de acces, apoi trebuie să mai existe și loc pentru a întoarce“, a explicat Ionuț Jilăveanu, directorul adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv. 

Ca și în ceilalți ani, iluminatul festiv va fi aprins în zona centrală a municipiului Târgu Jiu pe data de 1 Decembrie, când se sărbătorește Ziua Națională, urmând ca până la jumătatea lunii să fie pus în funcțiune și în restul cartierelor. „Echipamentele noastre sunt din anul 2010. Ele au garanție de doar doi ani. Vor fi și elemente noi. S-au făcut și închirieri. Nu va fi o împodobire exagerată, pentru că nu cred că este cazul și momentul. Toate echipamentele pe care le folosim sunt cu led, cu consum mic. Se lucrează în general noaptea, pentru nu încurca circulația“, a precizat Ionuț Jilăveanu. 

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: