Brazilianul Cardoso le-a dat gol dinamoviştilor

Meciul dintre Pandurii şi Dinamo, de la Bucureşti s-a finalizat cu scorul de 1-l. Golul egalizator a fost dat de brazilianul Cardoso în minutul 52. Este de amintit că jucătorul a intrat pe teren cu o ruptură de 0,5 cm.

Pandurii au început jocul într-o formulă nouă pentru că lipsea fundaşul Martinovic acesta fiind înlocuit de Cârţu cu Murgan. Alegerea nu a fost cea mai fericită, mijlocaşul reprofilat fundaş faultând în careu după câteva minute de la debutul partidei şi arbitrul dictând penalti. Tamaş a transformat imediat şi dinamoviştii s-au instalat la conducerea jocului, Pandurii nereuşind să ajungă la poartă în prima repriză. Partea a doua a jocului a fost mult mai bună pentru gorjeni, jocul căpătând consistenţă după intrarea lui Hidişan la pauză. Golul egalizator a fost reuşit de Cardoso după o lovitură de colţ executată bine de Hidişan, acesta trimiţând în poartă cu capul în poartă.

Fundaşul brazilian a jucat accidentat la acest meci el fiind diagnosticat cu o ruptură musculară. Cardoso a explicat că a dorit să joace neapărat la acest meci: "Nu e foarte grav, nu simt dureri mari deşi mi-au spus la ecograf că e o ruptură de 0,5 cm. Vreau să joc la acest meci şi nu cred că se va întâmpla ceva mai grav, am timp să mă refac după aceea pentru că avem două săptămâni de pauză. Noi brazilienii nu ne plângem aşa de mult la accidentări", a spus jucătorul.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: