Horoscop

Berbec: Nu sunteţi nici pe departe în forma cea mai bună, aşa că făceţi-vă un program cât mai lejer. La serviciu veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor scoate din ritm şi nu veţi reuşi să realizaţi mare lucru. Aveţi tendinţa de a aştepta prea mult de la partenerul de suflet.

Taur: Veţi avea de semnat contracte, acte financiar-contabile, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut.

Gemeni: Energia fizică va fi sub nivelul cu care ne-aţi obişnuit, aşa că nu este de dorit să vă implicaţi în activităţi dificile. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, căci surmenajul poate face mult rău sănătăţii. Lucrurile la serviciu evoluează constant fără surprize.

Rac: Este posibil să aveţi dureri de oase sau poate vezica biliară va avea o funcţionare mai greoaie. Încercaţi să păstraţi un regim de viaţă cât mai echilibrat. La serviciu reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că veţi reuşi să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de subalterni.

Leu: În această perioadă va trebui să vă ocupaţi de problemele rămase nerezolvate de mai mult timp. Există oportunitatea de a suferi un mic accident, aşa că, pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Se trag tot felul de sfori şi se încearcă rezolvarea unor probleme importante în culise.

Fecioară: Energia fizică este peste nivelul cu care ne-aţi obişnuit şi dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructiv este posibil să aveţi rezultate mai deosebite. La slujbă veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi.

Balanţă: Reuşiţi să comunicaţi ceva mai bine cu partenerul de suflet. Pentru a nu strica acest echilibru, fragil totuşi, ar fi de dorit să evitaţi să-i adresaţi critici. Zona coloanei vertebrale va fi ceva mai sensibilă în această perioadă. Colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute, aşa că ar fi bine să vă bazaţi numai pe propriile forţe.

Scorpion: Activităţile sociale în care sunteţi implicat vă vor permite să cunoaşteţi persoane care vă vor stârni interesul. Veţi face o bună impresie şi veţi putea miza pe sprijinul unei persoane din anturajul apropiat. Sunteţi optimist şi plin de energie şi asta vă mobilizează să realizaţi lucruri deosebite.

Săgetător: Nu vă implicaţi în activităţi fizice deosebite şi, mai ales, nu faceţi mişcări bruşte. Starea psihică nu va fi dintre cele mai bune la începutul zilei. La serviciu este o perioadă foarte agitată şi trebuie să fiţi în formă. Aveţi parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar mai devreme sau mai târziu acestea vă vor avantaja.

Capricorn: Evitaţi să vă încăpăţânaţi şi să vă susţineţi cu prea multă înverşunare punctele de vedere. Încercaţi să fiţi ceva mai cooperant şi, mai ales, mare atenţie să nu stârniţi gelozia partenerului. Situaţia profesională este în ansamblu bună.

Vărsător: Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să vă împiedice să vă achitaţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program nu este cazul să ezitaţi. Oricum, şefii vă vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile depuse.

Peşti: Sunteţi cam nemulţumit, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant, mai înţelegător, aţi putea rezolva chiar mai multe decât v-aţi propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la prietenii aflaţi pe alte meleaguri. Starea de agitaţie, de nelinişte, va fi mare pe tot parcursul zilei.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: