Breeveld: Mă simt eliberat

Nicandro Breeveld ar putea debuta la Steaua la meciul fosta sa echipă, Pandurii. Mijlocaşul de 27 de ani spune că se simte eliberat, după transferul la Steaua.

Pandurii l-a dat pe Nicandro Breeveld la Steaua cu 200.000 de mii de euro. Pandurii mai poate primi bani grei de la Steaua dacă  Breveeld va fi vândut altei echipe sau dacă clubul va ajunge să joace în Champions League. Preşedintele Pandurii Târgu-Jiu, Mihai Prunariu, a declarat că transferul lui Nicandro Breeveld la Steaua s-a făcut prin telefon. „Aseară (n.red- 10 august), târziu de tot, ne-am înţeles telefonic cu preşedintele Valeriu Argăseală. Secretarul general a plecat la Bucureşti împreună cu jucătorul pentru perfectarea actelor“, a declarat Prunariu.

Petre Grigoraş, antrenorul Pandurii, speră că va transfera un alt jucător în locul lui Breeveld. „Mă bucur pentru jucător pentru că e o şansă unică pentru a ajunge la cea mai titrată echipă. E un jucător valoros şi cred că se va impune la Steaua. Sperăm să-l înlocuim cu alt jucător“, a spus acesta. Jucătorul este fericit că a ajuns la Steaua şi a primit cu mult entuziasm tricoul cu numărul 21. "Sunt foarte fericit şi, mai ales, mă simt eliberat de presiunea acumulată în ultima perioadă. Acum mă pot concentra 100% la jocul meu şi îmi pot exprima bucuria că am semnat cu Steaua prin antrenamente şi jocuri, dacă voi fi folosit", a spus Nicandro Breeveld.„Voi munci mult pentru a impresiona antrenorul şi noii mei colegi, iar restul depinde de antrenor. Ştiu că este o competiţie acerbă pe postul meu şi voi fi pregătit să joc oricum. Dacă joci la o echipă precum Steaua, te lupţi pentru toate obiectivele posibile“, a mai declarat mijlocaşul.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: